Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

COACHING 1 LA 1 - CONFIDENT LADY

Cum ar fi să … ai la dispoziția ta pentru 1 lună un ”antrenor personal de viață”?

Am pentru tine un Pachet de coaching personalizat, în care practic lucrezi cu mine atât în întâlniri față în față cât și prin telefon, mesaje text și e-mail, timp de 1 lună

Pentru cine este
confident lady

program pentru femeile care doresc să facă schimbări majore într-o perioadă scurtă de timp

Ne vom petrece timpul împreună vorbind despre povestea ta, unde este viața ta în prezent și unde vrei să ajungi. Scopul acestor ședințe este de a te  rupe de tot ceea ce te reține, de a te aduce în prezent și de a te ajuta să decizi exact ce dorești pentru viitorul tău și cum vei obține.

Confident lady înseamnă o călătorie de 4 săptămâni împreună

#1 Un număr fix și agreat de ședințe ca să te concentrezi să lucrezi și să rezolvi ce ți-ai propus

#2 Coach-ul tău personal care să îți spună ”Da, te înteleg, știu prin ce treci, știu cum să te ajut”

#3 Structură și disciplină ca să lucrezi eficient

ce conține pachetul
confident lady?

4 întâlniri

1 x 90 minute sesiunea inițială, de cunoaștere și descoperire. Se evaluează situația curentă și stabilim obiectivul, ceea ce îți dorești.

3 x 60 minute sesiuni 1 la 1, discuții profunde, explorăm împreună

Întâlnirile vor fi față în față sau alte forme de video calling

E-mail si mesaje text

Mesaje text și Email îmi poți trimite oricât de luuuuuungi. Jurnal zilnic dacă vrei să îmi trimiți pe mail, orice formă de text care te ajută să rămâi conectată și responsabilă în procesul de transformare.

4 mesaje trimise de mine pe e-mail, de recapitulare, după fiecare sesiune în care se includ teme pentru acasă, listă de resurse de folosit.

Poate că ai mai încercat programe, cărti sau cursuri online. Știi că nu a funcționat pentru că nu ai avut pe cineva care să stea cu ochii pe tine, în dublu rol, să te asculte și să treacă cu tine toate barierele.

Explorarea emoțională, a blocajelor, poate să sperie,
iar tu nu trebuie să o faci singură.

Eu vreau să reușești. Interesul meu poate fi mai mare decât al tău la început. După care vei prinde gustul și vei cere mai mult de la tine. Și eu o să fiu acolo să am grijă să se întample, să tragi de tine să reușești.

De aceea am inclus în pachet 4 ”SOS Call”, să mă găsești dacă te blochezi. Sunt discuții scurte telefonice atunci când întâmpini o problemă.

cum lucrăm?

Vom lucra pe parcursul a 4 săptămâni. Exercițiile și sesiunile vor fi personalizate pe specificul obiectivelor și dorințelor tale. Întâlnirile vor fi față în față sau online.

Tu îți aduci dorințele și eu îmi aduc ”armele”. Vom ajunge atât de sus încât te vei mira singură cât de ”mic” gândeai la început.

Îți aduci poveștile și eu aduc cel mai bun detector de ”m-am prins că nu vrea să spună”. Îți voi spune lucruri pe care nimeni altcineva nu ar îndrăzni. Promit!

Tu spui adevărul (chiar dacă te simți speriată). Eu mă asigur că afli – pentru totdeauna acum – că EȘTI mult mai extraordinară decât credeai tu despre tine.

Nu te fac responsabilă! Ești deja!

Te provoc și râd cu tine. Uneori îți vor plăcea sesiunile și alteori le vei urî. Dar întotdeauna vei ști că există o persoană care te vede în întregime, crede în tine pe deplin și știe în profunzime cât de puternică ești.

 

Lucrează cu mine, iar viața ta se va transforma.

Investiția ta

Investiția de bani este importantă, dar mai importantă este investiția ta de timp, energie și deschiderea ta să schimbi, să crești, să devii acea persoană pe care ți-o dorești.

Dacă răspunsul tău este: DA, vreau investesc,
răspunsul meu este: DA, viața ta se va schimba.

Când ești pregătită, vino la o discuție gratuită.