Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Dacă ți-ai spus măcar o dată, în zilele care au trecut, ”M-am săturat, vreau să schimb ceva …” atunci ai făcut primul pas.

Felicitări!

Te afli deja în momentul de început al unei tranziții majore în viața ta. Uneori provocările par copleșitoare. Dar cu îndrumare, sprijin, încurajare, instrumente și resurse, nu numai că este posibil, ci îți poate deschide întreaga viață către un nou mod de a fi.

Filosofia mea de coaching

Avem în noi tot ce ne trebuie ca să obținem ce ne dorim.

Mintea noastră este uimitoare. Am ajuns să înțeleg cât de puternice sunt mințile noastre și că gândurile creează literalmente fiecare rezultat din viața noastră. Dar ea are nevoie uneori de puțină reprogramare. De aceea este atât de util să avem un alt set de ochi ațintiți asupra lucrurilor.

Avem nevoie de suport de la mentori (life coach, terapeuți, profesori) pentru că nu întotdeauna putem rezolva provocările cu aceeași minte cu care le-am creat.

Ce obții când lucrezi cu mine

Viziunea– să știi clar ceea ce îți dorești. Atât de clar că aproape atingi cu mâna, simți succesul, ești conectată pe tot parcursul procesului de coaching cu starea pe care ți-o dorești

Strategiile – cum ajungi acolo unde dorești, ce aplici, ce exerciții, instrumente sau metode științifice folosești că să îți atingi viziunea

Mindset – setul de convingeri care te ține pe loc se înlocuiește cu un set nou de convingeri care te ajută să atingi ceea ce îți dorești

Abilități – setul de abilități și comportamente care să îți ușureze drumul spre viziunea ta

Energia – dai la o parte ”hoții de energie” din viața ta și pui în loc obiceiuri și comportamente care îți cresc exponențial șansele de a-ți atinge viziunea.

Te pot învăța să devii o femeie puternică